Loya minum Susu

Hai..ade X IBU mengandung yg tak suka minum Susu?sbb sy X bole telan susu.kdg2 minum Susu soya.itupun mula2 kandungan je.sy da 28mggu.ape nak makan sebagai ganti Susu?

2 Các câu trả lời

Gantikan dgn supplement calcium atau makanan selain susu yg mengandungi calcium contohnya yogurt, cheese, kacang badam, sayur hijau… sy masa pregnant dulu pun x boleh minum susu langsung. Lepas bersalin elok je boleh minum susu balik

pn boleh try Nufiya mmg utk ibu mengandung dan menyusu badan 🤗 sy pun x minum susu 🤣 www.wasap.my/60129876070/jellynufiya