HB

Hai...ade ibu² pnah try x minum air nie utk naikkan hb?? Tq??

HB
12 Các câu trả lời

saya mnum dan bksan untuk saya dri 10.3 -> 11.3 -> 11.8...tpi saya ttp mnum ubat iron tablet dgn air limau xkisah la jnis limau apa pn jnji buah limau..skrg sya repeat order nufiya ni bt stok smpai bsalin trus 😅

Saya pon hari2 minum air rebusan ni.. sbb setiap kali chek hb rendah... doa2 menjadi.. tpi beli kt kedai singseh jer.. beli semua bahan tu.. murah dapat bnyak

Xberkesan utk sy..huhuhu..mase nk bslin 27 May hrtu hb sy 8.4 je..ni ade lg speket xbukak

Xpernah, saya makan hati ayam goreng, daun ubi santan, bening kelor ja 🤣🤣🤣🤣

Sy minum air omb ni...alhamdulillah hb sy naek...smpai skrg sy minum....

Pernah. Dan ia berkesan untuk saya naikkan hb sy. 😁

Try mnum pati delima insyallah boleh naik hb

Tak pernah pulak

Tak pernah cuba

Xpernah try