Gestational Diabetes

Hai3 mommies. Saya diserang kerisauan. Berat sy 87KG. ada possibilities nk dpt Gestational Diabetes. Jadi, ada ke mommies yg berpengalaman kne diabetes n mcm mana nak kawal atau mcm mn nk kawal diet pemakanan secara betul. Saya amat2 risau. Nurse or Doktr xtetap pun lg tarikh nk minum air gula..

2 Các câu trả lời

Sy pregnant berat 86. Mkn scare sihat jgn mkn utk dua org. Bykkan minum air masak. Jgn layan sgt craving mengarut. Bykkan pergerakan/berjalan. InsyaAllah tak dpt gdm

5y trước

alhamdulillah.. lega la sikit bila dgr dri sis.. sy kne jaga mulai hari ni..💪

Mom berapa month skg ?