Pengunaan Fetal Dopler

Hai warga ibu2 nk taye waktu ni dh boleh guna fetal dopler x utk cek dengupan bby .? dan kawasan perut mana kita perlu cri ..? maaf sy xpenah guna ni second bby jd secure to lebih siket😔 penantian lama nk dptkan second neh..

2 Các câu trả lời

gmbr dr kiri tu sis.utk 1st trimester..yg 2nd ,2 nd trimester,dan yg 3rd tu 4rd trimester ..baby dh bsr,kwsan atas perut yg nurse check..😊 sy pun plan nk bli fetal doppler .soon

3y trước

😊🌻🌻 sma2 kaseh..

sy pun ade rasa nak beli ritu. tp dah baca ni xjadi. better monitor movement dia je. https://my.theasianparent.com/doppler-kesan-degupan-jantung

3y trước

worait. take care