Tanda bersalin

Hai uallss.. kandungan sy 37w+ .. mcmna rasa bersalin ya? Apa tanda2? Bila hendak ke hospital? Sakit kontraksi tu mcmna?#firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy

2 Các câu trả lời

ke hospital bila air ketuban pecah/contraction stiap 5 minit. contraction tu sakit perut dan mengeras yg tak hilang tukar posisi pun. ada yg merebak smpai ke pinggang & peha. tanda2 ats org. ada turun darah dulu. sy dulu 2 hari turun darah baru sakit perut then pecah ketuban

4y trước

okay. tqq

Rasa nk membuang , perut mengeras . kalau kerappp terus pergi hospital