yogurt

Hai.. Sya nk tahu.. Yogurt sesuai ka utk ibu mengandung..

37 Các câu trả lời

Yes, yoghurt is a superfood! Dan ini resepi utk baby nanti... https://my.theasianparent.com/yogurt-untuk-bayi/web-view?utm_source=search&utm_medium=app

Nak tanya..saya ada beli yogurt asli tapi tak sedap...😂 Kalau makan yang berperisa punya boleh tak? Untuk rawat keputihan sekali

bole je mkn. utk kalsium.. kuatkan utk gg n tulang. nt xmkn kalsium, anak tarik kalsium ibu, tulang2 n gg ibu yg sakit

Sesuai.. Dokter lagi suruh saya ambil tapi yg kosong la sebab saya ada masalah keputihan time mngandung ni 😊😊

Sesuai..bagus sis..tambah chia seed..tabur2 atas yogurt..lagi bnyk khasiat..sy nampak doktor kk buat mcm tu 🙊

Boleh jerrr sis tp tgk pd bdn masing2 , sy mkn x blh mkn yogurt masa preggy sbb jd cirit birit bila mkn :)

Sesuai sis tapi sebaiknya pilih yg plain dan nnt bila nak makan sis campur dgn buah buahan .

Sy mkn je sis.. Sebab lapar kite ni xmenentu.. So sy beli utk tampung bile lapar tgh mlm

Bagus, tapi jgn selalu ambil yg manis campuran buah tu, plain yogurt is better

Bagus amal yogurt lbih2 klu jd kputihan...better ambk yg plain