Sumber kalsium

Hai saya nak tanya.. saye pregnant 8weeks tapi alah dengan susu. Jadi ada cadangan sumber kalsium yg boleh di amalkan? Buat mase ni saye hanya ambil yogurt. Sesuai ke kalau makan yogurt utk ibu mengandung? Terima kasih semua..

4 Các câu trả lời

Boleh try pil kalsium shaklee. Complete dgn calcium, magnesium dan vitamin D. Wasap saya utk tahu lebih lanjut. https://bykakfathin.wasap.my/

Boleh consume pil kalsium. Plain yogurt sangat bagus utk kurangkan keputihan masa preggy. Yogurt pun ada kalsium jugak.

yogurt bagus sis. sy amalkan greek yogurt utk rawat keputihan. sgt 👍🏻👍🏻👍🏻

bole try amik pil kalsium