Sakit tangan

Hai, sy skrg dah 31 minggu. Jari tangan sy rasa sakit sangat bila nak genggam terutama bila waktu tidur dan bangun tidur. Nak buat kerja pun tangan tak berapa kuat nak pegang barang. Normal ke?

1 Trả lời

sy pun jd mcm tu sblm ni.. skrg dah kurg sikit. rasanya sbb kurg kalsium sebab sejak sy minum susu baru rasa ok. sblm ni alahan x blh minum susu mmg sakit sgt. dah blh minum susu ni kurg sikit sakit. kdg2 je.. kalau x blh minum susu blh mkn pil kalsium

3y trước

Terima kasih share experience. Sy dah amik pil calcium, maybe kena tambah minum susu lagi utk cukupkan