2 Month * 5.3kg

Hai... Sy serap lemak2 mama dengan baba sy.. Sebab tu mama dengan baba sy badan sekeping jee.. Lemak gebu bambam semua pergi dekat sy.. Sy baru masuk 2 bulan tapi sy pakai baju baby 6 bulan ke atas jee ? Lahir : 3.03kg 1 bulan : 4.4kg 2 bulan : 5.3kg

2 Month * 5.3kg
81 Các câu trả lời

lebih kurang ank sy je nt, lahir 3.1kg, sbln 4.4kg, nanti 2bln mcm ni jugak kot 😂

comelnye .. Alhamdulillah nembesar dgn jaya nya . semoga baby sihat selalu ye

Mcm roti. Geram aunty tgk ni 😍 moga jadi ank yg solehah ye syg aunty 😘

Semanggat nye sis..mnum susu badan saja ke ni..geramnye tgok..bam bam😘

😂😂😂 Comel betul. Semoga baby sihat walafiat. Aaamiinn3.

Adoiii geramnyaaa tgokk diaa..mai nk ggit ciumm pp tuu😘😘

Comel. Mcm anak sy, lahir 3.7 sebulan 5.3 dua bulan 6.5

Adoii. Comeynyee awak. Geram tengok tangan tu haaa😍

Alaa...bambamnye dia...cute je..grm pipi tuu😁

Comel nyee,geram nak picit2 pipi tu tembam sngt 😍