8 bulan belum pandai sebut mama

Adakah normal baby 8bulan 10hari tak pandai sebut mama, baba?

2 Các câu trả lời

kdg cume cube sllu main ngn bb sebut mama..papa..nak...tata..perkataan mudah..ank sy dari 6 bln ulang2 sy sebut.. alhamdulillah..msuk 7 bln lbh ni blh sbt mama..baba..tata..skli ngn tgn die tnjuk tata tu..die pn suke main sndri bt gaya tgn tata sorg2 😅..bby ni thp perkembangan die brbeza..puan xyah risau..lgpn die pn kck lg ade mase

masih baru kak. munhkin tunggu dia setahun keatas. kalau bby boy lambat skit selalunya