demam time preggy

Hai... Sy preggy 10week.. Sy ada buat test urine.. Air kencing sy kotor... Dan sy tgh demam msk rini dh hari ke 3 dmm xkebah² .... Doc ada bg ubat paracetamol.. Mcm xlut je.. Kalo sy minum air badak bole kee... Nk bg sejuk bdn...

2 Các câu trả lời

mnum air bnyk. risau awk dehydrate. jika dmm berlarutan, sis pergila jumpe doktor klinik lain pulak. kot klinik yg mula tu xrasi ubt nya

Nk bg sejuk bdan kena kerap mandi n minum air kosong byk² sis.. kencing kotor tu sbb kurg air juga..