Berat baby maintain selama 3bulan

Hai... Sy nk tny... Ank sy da 9bln++..masih breastfeed... Last timbang umor 6bln 7 3kg...lps tu utk 9bln timbang still... 7.3kg....boleh bg pendapat x mcm mne nk naik kn berat bdn bby.... Nurse target utk 1thun nnt kne capai berat 8kg...bantu sy please🙏🙏🙏

2 Các câu trả lời

macam anak saya, 6 bulan 6.4kg, 9 bln 6.9 ingat naiklah 7kg. 😅😅😅. dah la jenis payah makan, susu badan je. graf pon ngam2 lepas line kuning.

4y trước

stress duk pk nak naikkan berat dia. mcm2 masak suh makan, makan 2,3 suap x nak dah