confused

hai, sy bru firsttime pregnant.. saya last priod 13/9 dn brkhwin 6/10 dlam bulan 10 sya lgsung x dtang period.. smlam cek dan sy di sahkan positive dn usia kndugan lingkugan dlam 7w ?.. doc kta pggiraan brmula last datang period.. btol ke? sebab sy mcam terkjut bila dpat tahu usia kandugan..

2 Các câu trả lời

Haah betul lah tu. 🤭 Sebab last period 13/9 kan, so next cycle belum sampai, sis dah nikah. Then tak mustahil sis mengandung. Rezeki awal lah tu.

5y trước

hhahahahaha yeke , trkjut sy tahu2 dh nk msuk 7w 😂

Yup btul tu doc ckp sis.. Ikot last period kita.. Means sis bunting pelamin org ckp.

5y trước

oraittt sisku thank you ❤️