Jahitan bersalin normal

Hai, Sy ada rasa mcm kembung area perineum. Sblm ni mcm x perasan ada. Tu tanda nk bernanah ke ye ? ada tak mommies yg rasa mcm tu ? Sy hari yg ke 6

3 Các câu trả lời

bengkak rasanya tu . sy pernah kene . lepas tu sy byk jln perlahan . sblm tu jln mcm org takde mslh ape² . n bykkn rehat . nk senam , awk buat senam kegel pn dah ok . lepas byk rehat baru lama² baik . nnti kalau nurse dtg rumah, suruh die tgkkn jahitan awk

bengkak kalau mandi banyakan pakai air suam dekat bawah .. saya lepas je bersalin terus siram air panas masa dekat wad hilangkan rasa sakit

Rasanya bengkak. Boleh mntk nurse cek kan.