Tanda bersalin

Salam mommies.. sy dh pregnancy ke 3. Tp kali ni rasa lain mcm. Dua anak sblm ni induced sbb kurang gerak. Tp yg ketiga ni rasa kerap mengeras, sakit mcm senggugut, lenguh kaki. Itu tanda bersalin ke? Btw skrg dh sy 37w4d.

2 Các câu trả lời

Klu consistent mengeras stiap 10minit, contraction la tu tp klu kjp2 rasa ok blm lg. just braxton hicks