susu kotak

Hai , Susu apa yang tak bau hamis yang okey untuk preggy ? .. Sebelum preggy dan sejak saya kecil memang tak boleh nak minum susu langsung .. bau susu pun tak boleh ..

5 Các câu trả lời

Susu tepung biasa dah okay sis. Kalau x boleh nak minum jugak, cari susu farm fresh. Byk perisa. Kalau boleh x payah la minum susu mengandung. Byk kandungan gula. Minum fresh milk/ low fat milk je. Nespray, fernleaf, everyday okay. Kalau nak yg susu kambing, hi goat okay.

Sama la dengan saya. Saya try minum susu rizqi yang flavour vanilla & coklat. Beli tester dekat shopee je. Dua dua sedap boleh minum. Tapi saya beli yang coklat jugak. Susu kambing tapi sedap rasa airskrim

5y trước

Sama sama

Susu smom sis ☺ .. Saya pun minum susu tue untuk cantikkan hb.. Dan yg pasti dia tak rasa bau susu tpi wangi strawberry aiskrim dan tak bergula..

Cri susu y kurg gula. And klau susu nespry sgt ok , tkbau sgt . Klau tkleh cmpur skit n milo

Cari pil kalsium..