darah dalam urine

hai stress nya , esok nk ke klinik lg, sbb dlm urine sy ad darah😭 xtau lah knp, nk buat cemana ni😭😭 mse mula2 upt pun ad, 2nd mse scan 8w pun ad, mgu lepas pun ada, nurse suruh dtg esok untuk cek lgi,takutnye sy

2 Các câu trả lời

banyakkan minum air masak ye sis..dengan air barli. makin kerap kencing, makin bersih warna air kencing kita. biasa ye klo urin ada darah, doktor akan bg antibiotik dlu..moga dipermudahkan

4y trước

Pos lama ni sis, mse mula2 dlu prggy tp skrg blood dah xde hrtu ad peotein pulak 3+😌😌😌 hadoi2

salam sis..nak tanya...msa ada darah dalam urine...doc ada ckp apa2 tai