Tak yakin plus takut berharap

Hai. Sorry banyak Tanya sgt. Xhbs2 dgn kes haritu.😅 . Kenapa ye Sy xyakin Sy pregnant pdahal alahan Sy mmg kuat . Sy xyakin sbb drpd 24.4 cek sampai last scan 3.5... nampak kantung je. Doc bg next trikh 17.5 . Sy xyakin . Sy xtau knp rasa mcm ni. Sy rasa sbb Sy trllu tkt nk brhrap. Sy xtau nk buat mcm mna. Rasa lama sgt nk sampai 17.5.. tkt2 scan xnmpak lg. Sy pun xtau Sy brapa week

3 Các câu trả lời

klu rasa xsedap hati, cerita dkt suami ya. jgn duk simpan sendiri...its not good for your growing fetus.

1mo trước

cari bacaan yg +ve.