Tekanan Darah Tinggi

Hai smua, sy nak tnye ad tak cara yang bole turunkan tekanan darah tinggi, sy dah 16 weeks tpy bacaan BP tak berapa cntik, now kene pegi KK utk cek bp selang sehari, sblum pregnant sy mmg xd darah tinggi, tpy bile pregnant ni.. jdi naik pulak darah.. ad tips tak utk turunkan BP.. tq smua ❤️

13 Các câu trả lời

sy mmg setiap kali pi kk mesti bp tinggi.cara sy letak mask bawah hidung.bg nafas lancar.bila pakai facemask jd sesak nafas tu yg bp tinggi

1y trước

owh yeke.. sy pkai mask mse cek up tu.. ok esok sy cube buka masknya..

minum lemon plus barley..bp turun kolestrol pun turun

1y trước

owh mcm tu ya.. ok baik sis

kenapa masa pregnant ne asyik berlapar je...