Doakn sy ye

Hai smua... Sp ada pgalaman overdue kt cni bleh share dgn sy😊.. Kalau x bsalin jgk esok kna admit ward.. Doakn smua slmt n dmudahkn sgala urusan ye

Doakn sy ye
20 Các câu trả lời

sya esok serah diri..esok 40w tepat..xleh lbh due sbb kncg mns..😔

Sy ank no 3 overdue 10 hari. Admit, kene induce utk besalin

waaaaa kalau saya dah x tunggu dah. 40 je minta induce

Sy pun 17.11 esok serah diri.. semoga baik2 semua yea

4y trước

kita sama sis.. 17/11 kena serah diri.. amin harap kita semua dipermudahkan urusan bersalin nya

Aamiin semoga dpemudahkan segala urusan sis..

insyaallah..smoga Allah pmudahkn smuanya

kena buat test covid dlu sebelum bersalin?

4y trước

tengok hospital gak laa. kalau saya, hosp swasta, dia mmg dah bgtau awal2, dia akan test covid masuk wad nnti.

Semoga dipermudahkan segala urusan

buat senaman cepat bukaan.

sya 40weeks 2days