Berat naik mase pregnent... Sy obesiti dri awl...

Hai smua... Nk tnye sape kt sini ade pengalaman mnum air gula 3 kli dlm tempoh preggy? Wlaupun xde gdm dan darah tinggi... Dktr sy bgtau kmungkinan sy kne mnum air gula kli ke 3...nk dkt2 bersalin... Berat naik 14.5kg spnjg 30 mggu preggy... #seriusnanya #ingintahu

13 Các câu trả lời

saya 3x minum punca sebab naik 12kg masa preggy nk buat mcm mna suami bg mkn sedap 😅 mmg awal obesiti berat 110 x de gdm mmg x de sejarah sakit semua 😁