petua untuk baby putih

hai smua.. nk tnya apa yg mumy2 slalu amalkn utk dpt bby yg klit bersih dan cerah dan cmey...

1 Trả lời

Kalau dah genetic gelap tu mmg susah la😅😅. Tapi selalunya nak bersih tu means tak nak dead skin cells la..so kena scrub tapi kulit baby sensitive so agaknya kena mandi and jangan kena panas la(kesian baby sunburn). Kalau expectation nak putih gebus melepak kulit tu i tak tau la..semua terpulang pada genetic..