tambah tenaga

Assalmualaikm dn slmt pt...mumy2 smua blh sya nk tnya skit....blh kew nk mkn apa2 supliment utk tmabah kn tenga org mnggndung...sbb sya slalu sngt ngntuk ..rsa nk buat kerja pon down... Bolh bg tip atau apa2 yg bolh kmblikn tenga blik...

2 Các câu trả lời

Hurmm..klu simptom ngntuk tu sy rs bg ibu preggy mmg akn slalu ngntuk sis.. 😅😅xleh nk wat gape dh tuk tmbh energy xbg ngntuk... Kcuali dpt.tdo kejap..pstu bgun br rs segar.. sbb bdn kita lebih bkje pam drh tuk support dri kita n bby..kekdg bdn kita jd cpt letih.sbb mcm bkje tuk dua org..jd sis brtabah la ea.. hgga bersalin... Njoy ur pregnancy...

Saya amik supplement b complex