Bby 10 Bulan Belum Tumbuh Gigi Normal X

Hai.. Slmt mlm semua.. Sy nk tanya.. Bby sy dh 10 bulan tp still x tumbuh2 gigi. Lpstu kblkgn ni bby xnk mkn sgt.. Dua hari lps ad try bagi die bubur yg x di blend. Die xnk lngsung mkn. Lpstu harini mkn bubur blend semula. Masa tghri mkn abes stat ptg dh xnk makan semula.. Hmm.. Sy buntu.. Nk bagi die mkn ape lagi ye.. Any suggestion?

105 Các câu trả lời

normal je rsanya.. sebab ank sy aritu umo setahun baru kluar gg.. tu pom sebatang je

sama...anak sy 10 bulan lebih belum tumbuh gigi dan merangkak.nak memanjat jer skrg

Mcam ank sy tumbuh gigi dlu . 5bulan tmbuh gigi . Skarang 10bulan dah jalan 😁

anak saya 8bln tumbuh gg bawah,9bln gg ats,ade sstgh bby lambat tumbuh gg mum

sama dgn bby sy 10bulan lebih masih belum tumbuh gigi..tp bjalan dah pandai..

Normal lah tu…..nanti tumbuh lah gigi nye….x kan lah gigi x tumbuh2…..

Anak sy pn sthn sebulan Baru tmbh gg n pandai Jalan. Serentak dedua tu. Heee

anak sy 10bulan 10hari tak ada gigi lg.. risau pulak kita yang first mom ni

same la ank sy x ad gigi... mkn bubur kn blend dl..klu kasar dia muntahkan

Baru nak tnya soalan sama. tp dia bru mula tnjuk reaksi msuk jari dlm mlut