Bby 10 Bulan Belum Tumbuh Gigi Normal X

Hai.. Slmt mlm semua.. Sy nk tanya.. Bby sy dh 10 bulan tp still x tumbuh2 gigi. Lpstu kblkgn ni bby xnk mkn sgt.. Dua hari lps ad try bagi die bubur yg x di blend. Die xnk lngsung mkn. Lpstu harini mkn bubur blend semula. Masa tghri mkn abes stat ptg dh xnk makan semula.. Hmm.. Sy buntu.. Nk bagi die mkn ape lagi ye.. Any suggestion?

105 Các câu trả lời

Baby sy skrg bru nk naik 10m19d. Baru nmpk putih kt gusi. Gigi x kluar lg

normal tu..anak sy 10bln bru tumbuh 2 btg gg bawah..jln pn bru 1@2 tapak

normla sis..bby sy 9mnth bru tumbh gigi..skrg ni serentak gigi dye tumbh

Sama sis, ank sy dah 10 bulan blm tumbuh gigi. Merangkak pun blm 😅

normal saja sis.. anak saya umur hampir 2 tahun baru keluar gigi☺

mungkin dia takda selera sbb dia nak tumbuh gigi . normal tuu hehe

sama baby sy pun dh 10 bln.gigi bln ada.makan pun malas sangat.

Sama la baby sy..10m..gigi blm tumbuh..mkn pun susah skrg..

Anak sy bru tumbuh 2 btg dibawah tupun tumbuh mse umur 8bln

sama sis sama beby saya tak nak makan langsung 😌