hmil 13 minggu

hai slam semua.. sya hamil 13 minggu..spa sini due date dia sma dgn sis..31/10/2019?? sis mengandung ank pertama..bnyk yg sis xthu..klau ada petua ke,pantang larang ke, ...blh lh bgitau..tq?

2 Các câu trả lời

semoga segala urusan dipermudahkan sis. tipsnye minum susu, jaga tidur, jaga makan ambil yang berkhasiat je. jangan lupa asid folic..hehe

tahniah , jaga diri ye . jga pmkanan juga , nant 30 minggu boleh la siap2kn barang baby n ibu ke hospital . 😊