mimpi mengidam

Hai sis smua,sejak beberapa mggu ni sya selalu mmpi mgidam tapi kdang2 tu dalam mmpi tak da org jual apa yg sya nak ? setiap mlm sya bmmpi mgidam nak makan ssuatu mcm mlm tdi nak makan pisang tpi pisang tak di jual pulak dlm mmpi tu ? hari seterusnya bmimpi nak mkan milo dan hari berikutnya nak makan benda lain pulak.. Aduh btmbah lah apa yg sya nak mkn tu nanti ?? hampir stiap mlm mmpi mgidam,pelik betul.. Anak ptma tkda pulak mcm ni.. Memang dari mmpi ke bby nak suruh kita makan benda tu ?? ptut kah sya tunaikan prmintaan mainan mmpi tu ??

1 Trả lời

Kalau sis jumpa makanan yg sis ngidam dlm mimpi, boleh je sis 😅😊

5y trước

Tekak ni tak terasa pulak nak mkan mknan kat mimpi tu tpi bila asyik terfikirkan mmpi tu rasa nak try tu lma kelamaan mjadi tak tenang pulak dok mmikir 😂😂