Risau

Kenapa ya saya selalu mmpi tak bagus... Kdg2 mmpi kluar darah byk2, mmpi accident smpai baby keluar, mmpi baby dah keluar n macam2 lagi lah... Sampai sya takut nak tidur.. Saya jd risau dengan kandugan sya... Sbb before ni sya pllernah kguguran... Mcm trauma pun ada ?skrg kndugan sya baru masuk 13weeks... Harap kndugan saya sihat2 saja... ?

1 Trả lời

Be positive mimpi tu ia kerana kamu fikir terlalu banyak. Atau tidur tak nyenyak cuba minum susu panas sebelum tidur atau tengok cerita lucu utk mengelakan utk memikir pada Hari siang

5y trước

Thank you sis... Nnti malam sya akan cuba tips sis bagi... Kdg2 pnat asyik mmpi yg bukan2 saja 😭