Sakit ketika buang air kecil

Hai sis, nak tanya..pernah alami tak rasa macam sakit sangat bila nak buang air kecil tapi bila buang air kecil, air yg keluar sikit jer. Bukan tu jer, rasa nak buang air kecil jadi lebih kerap tapi still rasa sakit ya amat. Tahu tak apa sebab n tindakkan apa yang perlu saya lakukan? Kandungan baru 9 week#firstbaby #bantusharing #seriusnanya

13 Các câu trả lời

kencing kotor sis jangan biar kan bahaya gi klinik then bagi tahu doc