boleh ke scan tengok jantina dah 30 week?

Hai semue..nak tnye boleh ke...sye nye kandungan dah 30 minggu boleh ke pergi ke klinik biase untuk scan jantina.dan berape kos nye?sebb kerajaan tak de pun bgi tahu jantina anak saya

2 Các câu trả lời

Msa 28w dh boleh nmpk jntina...Sye scan klinik gov je...Sis mnta lh tme scan tu nk thu jntina...Mmng ade stgh klinik ade bgthu tme scan n ade yg xbgthu tkt kte xnk thu jntina ape...Tu kte tme scan mnta dgn doc nk thu jntina...Kalau swasta nie rm100 keatas skli scan..Ade 3d 4d 5d nk scan..

5y trước

Tq sis 😘

Gender scan murah je dlm rm50 kebawah..