Masih menunggu

Hai semua..sya dh 38week tapi baby xmawu keluar lgi..dh smnggu sakit on off je.. kdg2 sakit pinggng.. perut kerap mengeras..tpi xde turun tanda pape..ade sape2 pernah alami tak..

13 Các câu trả lời

Insyallah kalau saya tu tak lama la kalau sakit on off mcm tu, kena byk berjalan2 juga tu. Kalau puan sakit sampai tak rasa selesa boleh pergi klinik. Kadang2 jalan dah buka tapi air ketuban tak pecah.

Sama la kite sis.. 38weeks..skit on off jgk tp xde tanda lg.. Nk kata contraction bukan sbb kdang sejam skli.. Kdang xde.. Moga dipermudahkan urusan kite smua

4y trước

Kan..sakit main2.. semoga dipermudahkn yew

sy pon sama..skrg dh 39w4d..tp baby sdp lg duk dlm perut..hee ada jgk rasa sakit perut on off cmtu,tp still blh thn lg..tnda2 pon xde kluar lg..

Sy ad trun mucus plug dgn blood.. Tpi perut sakit on off..cek jalan masa 37 week bru 2cm..dr bg balik.. Now dh 5 hari dh.. Sakit masih on off..

4y trước

Saya pun tgu btol2 sakit bru na pergi walau ad show.. Hehhee.. Semoha dipermudahkan urusan awk

Manfaatkan masa dgn positifkan minda utk lebih bersedia hadapi proses bersalin nnt. Semoga sis & baby selamat semuanya..amin

Sama la saya..dah masuk 39 week 4 day, tp x ada tanda2 sakit lg..

Sye Pon Sama sis... Bsk msk 39 minggu blm ade tanda nk bersalin....

4y trước

Hehehe btl

Maybe kiraan awak is 40weeks kot? Maybe la 🤔

Sama la sis..dh 38w perut mengeras.. Tp mcm xde tanda2 lgi.

Sama la kitaa. 38w 2d. Xtau bila baby nk keluar ni😅