cepat kenyang normal ke

Hai semua..sy baru 19w..ada ke mcm sy rase xboleh nk mkn byk sbb perut rase penuh..kalau awl2 preggy cpt sgt je lpar tp skrg dh nk mlm perut tetap rase mcm kenyang.. normal ke mcm tu...

17 Các câu trả lời

Sama la. Sy 26w , kadang makan nasi half portion pun dah rase penuh sgt perut 😅

Sama lah sis.. 18 minggu.. Lapar sgt.. Bile dh mkn rse full sgt perut..

Sy pon gitu sis

Normal

Norml

nrml..sy smpai skrg 29w..lapa tp mkn spruh dh knyg..tp stgh jam blk lapa lg..😂😂

Normal sis... Mcm saya anak sulung jd cmtu jgak... Tapi skrg yg kdua ni xtau nk kta tp first tri ni keja makan ja... 😆😆😆