sepatut cramp ke tak

Hai semua..saya sekarang preggy 11w slpas 8 thn menanti..kalau kandungan normal perut sepatut ada rase cramp ke x..kenapa saya tiada rase apa2 mcm cramp pun xde..normal ke mcm tu. byk yg sy xtau sbb preggy ank sulung..

1 Trả lời

Normal saja sis..xsmuaborg akan alami cramp2 tu..kdg2 cramp2 tu pun xbgus juga. Boleh jdi bhaya klu lebih cramp tu.. Doa byk2 ya yg penting baby sihat, smpurna kjadian dan cergas akal fkirannya😊

5y trước

Tq sis..