Cepat kenyang

Ada x yg jenis mcm sy mkn sikit je dh kenyang. Kalau terlebih makan terus rse nk muntah.. jadi sy perlu makan kerap tp kuantiti yg sikit. Kalau nasi putih tu suku pinggan je sy makan dh kenyang 😂 Jd mcm ni start 8w pregnant. Skrg 12w.. Tp latest scan baby masa 11w semuanya normal, baby elok je membesar seiring dgn usia sepatutnya kandungan..

1 Trả lời

mmg patut mcm tuh kan, makan sikit tapi kerap. kira scan berat baby pun cun okay da.