Gerakkan baby dalam perut

Hai semua,saya pregnant dah 18 weeks. Bila ye boleh rasa baby gerak?

10 Các câu trả lời

sy strt 14w rsanya dah ada rasa beralun je.. bila 16w x rasa baby gerak 4hari ahh risaunya g scan alhamdulillah baby ada cuma tukar posisi skrg nk msuk 18w aktif betul 😅,kdg nk tido pn terjaga betul2 atas sikit dari ari2 dia duk aktif padahal pnjang kaki die baru 6cm

inshaAllah tggu lagi wak dlm 19-20 w msti awk rsa geli2 kdg kita senggi2 sndri😍😍🤲🏻🤲🏻 btw baby tak suka kita guna lampu sulu klau nk tgok dia bgerak.. just rsa perut cm anging keliling perut🤭🤭

17weeks dah rasa tapi takde sekuat 20weeks keatas. cumanya dia rasa mcm kena cuit/cubit jaa. sekarang saya dah 19weeks.masih terasa mcm kena cubit. hehehe lain badan lain perasaan dia kan.

7mo trước

iya wak ..kdg kita bgerak dia bgerak sbb tu kita xrsa

saya pun 18 weeks..dah ada rasa tapi tak kuat lagi..baby aktif malam masa nak rehat dia duk kacau

7mo trước

sama lah kita..18 weeks xdop raso gpo agi

saya pon 18w...aktif sgt...da terasa..lg² bila kita buat kerja...

Slalunya start 18weeks bleh rsa dh awak sabar ya 🙈

saya 18weeks pun sama belum rasa lagi 😣

7mo trước

sy pun 18w tak Rasa lagi

Saya 16w dah rasa 😁

7mo trước

ye btull.. mcm perut tu kna cubit2 mnja dr dlm

before 28w

sy 16 week dah rasa

7mo trước

Wahh awalnya. Hehehe