sakit ketika bersama suami

Hai semua..saya pregnant 9 week..nak tanya normal ke sakit ketika bersama suami? Dah 2 minggu saya tak dapat nak layan suami kes sakit di kemaluan..rasa pedih2..nak kena air pun takut Saya tak kisah bab bersama ni..cuma kesiankan suami je

1 Trả lời

Saya 9w, xde masalah bersama dgn suami. Cuma slow2 dan rilex. Ttg sakit puan tu blh ke klinik check utk kepastian. Pasti mengundang ketidak selesaan kpd puan jugak kan. Blh pg klinik yg doc die perempuan. 🙂

5y trước

Ok..tq sis ☺