Isteri mengidam pelik

Hai semua Isteri hamil selalunya mengidam makan..tapi kes saya ni dia nak jalan2 a.k.a traveling..dia dah sarat 8 bulan.. Makin pening bila dia nk naik motor jalan2 kampung.. Klau saya ikotkan kehendaknya..apa kesan pada ibu dan bayi?

16 Các câu trả lời

Sy 8 bln naik moto lg g kerja dlu...ok je...tp jgn la lasak nau bawak tu...bonggol2 tu slow ler...

5y trước

SME lhaa tp sye dh 36wek. .elok Jea naek mtow g sne sni. . .

Sy malam bsalin, petang tu naik moto pergi jalan amik angin dari kg ke bandar 😅

Ibu gembira,bb happy..bkn ssh jln2 ja nati da bersalin jgn hrp nak sng2 klr

takde kesan apa2. ikut pd si ibu kalau sakit jangan gigih nak jalan jauh. hehe

Bole je..but more carefully lah..

Boleh je