Nasi Lemak Pak Nasser AirAsia

Hai semua. Saya nak share pasal isteri saya mengidam Nasi Lemak Pak Nasser yang boleh dapat kt flight AirAsia tu. Dia siap ingatkan saya sebelum pergi kerja. Masa kerja pun dia mesej lagi. Ini semua sebab dia mimpi makan Nasi Lemak tu. Alhamdulillah saya dapat order dari kawan2 AirAsia. Isteri kamu ada mengidam macam ni?

Nasi Lemak Pak Nasser AirAsia
1 Trả lời

Hahaa.. Ni dah tunjuk gambar yg tak ngidam mmg akan ngidam.. Bagaimana nak order?

4y trước

Kt midvalley ada. Santan ni dh bukak kedai kt sana.