cirit birit

Hai semua...bayi saya baru je masuk 2 minggu...dia menyusu badan dan juga susu formula..Saya campur disebabkan saya pernah mengalami air susu tak nak kluar sebab bengkak selama 3 hari...Now dh ada air susu badan...tpi baby cirit birit dan najis warna kuning...Baby hnya cirit birit 1 kali sahaja dlm masa sehari...Adakah itu perkara biasa yg dialami nya?

2 Các câu trả lời

Selalu cirit birit akn berak byk kali.

4y trước

Klu bf mmg najis baby akn warna kuning mustard. Tekstur mmg akn cair sikit sbb baby blm mkn mknn pejal.