Susu apa sesuai untuk bayi cirit birit

Bayi saya sedang alami cirit birit dan nmpk susut badan nya dia full formula skrg sy bg s26.. ada sesiapa tahu susu apa yang sesuai untuk bayi yg alami cirit birit.. Update... Saya dah jumpa susu yang sesuai dengan anak saya susu nan tanpa lektosa... alhamdulilah berat anak saya naik dan dah tak ada cirit birit... saya berterima kasih pada yang sudi membalas post saya... semoga anda semua sihat selalu.. terima kasih

4 Các câu trả lời

susu y less laktosa..cube search sy lupe isomil ke ape..mase ank sy n ank kawan aritu cirit mmg doc suggest ssu y xde laktosa

2y trước

bby saya kerap kembung perut

Sis masa tu bby sis umur 2 bulan ke kna cirit birit sis bwa jmpa doktor tak

awk bagi susu apa ye? terus takda cirit dan berat naik.

bby sis berapa bln

2y trước

kembung jugak sis tapi sya pakaikan barut dan sapu kan minyak yuyi selepas mandi... bayi akan kerap kentut..