Barang Keperluan

Hai semuaa.. Nak tanya.. Saya pregnant anak pertama.. Kandungan dah nak masuk 5 bulan.. Sy x tahu nk mula beli barang saya dulu atau barang baby.. Apa ye barang2 keperluan yg penting untuk kita sediakan awal2... Terima kasih..

36 Các câu trả lời

sis beli brg keperluan baby dulu. yg asas dlu mcm baju, napkin, pampers, barut, mitten booties. lepas tu dh nk msuk trimester ketiga cari brg sis pulak. then sis topup2 barang baby je smpai masa nk bersalin