bertanya

Hai semua.. Usia kandungan saya 39 minggu 5 hari.. Tadi masa pergi toilet ada kluar lendir bcmpur dara.. Pastu kluar air sikit2.. Ada kah itu air ketuban pecah? Baby first.. Kurang tahu

2 Các câu trả lời

Kena pgi hospital sis tu d kira tanda nk bersalin.. Pgi hospital cek buak dh brpa.. Sya dulu pn sma yg prtma drah+lendir skit on off.. Yg perempuan keluar air putih skit x brpa sakit on off dia, skli pgi hospital buka dh 4 cm..

ank pertama & kedua saya keluar lendir berdarah & no 3 keluar air ketuban... #11Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms