39weeks5days

Hai semua, sya kene admit esok utk induce, boleh sya thu induce ada berapa jenis, sya dgr ada dua, satu drip, satu masuk ubt dr bawah kita. So yg mana dulu yg akan dibuat yer. Just utk preparation mental fizikal, ank sulong?

1 Trả lời

Tgk keadaan kita jgk kot, ank 2nd contraction kuat doc x masuk induce bawah... Doc masuk ubat drip, baby tak ok terus stop ubat drip...jalan lmbat bukak jgk, last² czer utk kedua kalinya 😂