Caesarean Mommy

Hai semua. Sy telah selamat bersalin anak kedua 10bulan yg lalu secara C-Section. Agak2 boleh ke sy join tournament bowling utk wakil sekolah sy. Ada tak ibu2 yg lebih berpengalaman dlm hal ni? TQIA!

1 Trả lời

Makcik kg yg urut saya cakap atleast setahun la nak angkat berat2..even nak angkat bakul baju basah pon dia xbagi..luar ok dalaman xtahu macam mana.. Dia cerita jugak la pengalaman2 org yg bleeding lepas buat aktiviti yg xsesuai