baby breech

hai..sy da nk msuk 37mgu..dan tlh dpt tarikh utk s-section czer 6.2 ni ade tips x utk sy..xtw prasaan mcm mana sbb ank 1st emrgncy czer.keadaan yg xsme spt c-section ni..jika ade pglmn hrp dptla kgsi bsama..utk legakan hati sy yg tllu mmikirnya hari klahiran nnt 🙃 .#bantusharing #menantiwaktubersalin

1 Trả lời

Sy ank 1st pn czer juga.. Yg pnting kene relax, doa yg baik2.. Semoga dipermudahkan.. Jaga czer ni lain sikit dr normal.. Jgn lasak2 sgt ye..

2y trước

ya..dlu sy czer..mgu dpan kne czer lg..jd tkot sbb kne czer lg.dlu dkt 2bln br dpt jln betul.huhu