sepupu suami

Hai semua.. Sy taktahu nk luah kt spe.. Jd sy luah la kt sini.. Sy sbnrnya dh xtahan dh.. Suami sy bg sepupu dia(pmpuan)stay dgn kami satu rumah.. Dsbbkn spupu dia tu keje dgn abg ipar sy.. Sepupu tu xblh nk stay dgn abg ipar dsbbkn dy xkwin lagi.. Jd ibu mertua n suami wat kputusan spye spupu tu stay dgn sy n suami.. Suami sllu ckp lembut sgt dgn spupu tu.. Klu ikot kn,dyowg bkn mahram, n xblh nk stay brsme.. Sy pulak bekerja.. Sy sllu curiga dgn suami kalau sy tgh keje, sy jd curiga y suami sy akn main dgn spupu tu.. Bg ibu2 kt sini mcm mne kalau ibu2 sume ade ditempat sy..? Mohon bg pndpt..????

27 Các câu trả lời

tk brni nk komen apa².. komen takut tesalah ckp pla huhuu..

even ipar is forbidden in islam .

Spupu pn leh khwin,smoga sis brsbr ye,,

Perempuan tu memang takde kemaluan lar.

Klu sy..mmg x lh nk bg duk skali.

Ini mcm kena masuk pages KRT ni

Kna ckp dngan suami sis, bincang elok² bgitau yg ia bukan muhrim, mcm sy aritu skrng suami dh jga jrak dngan spupu dia

5y trước

Sy pon pening dh sis.. Dh abes elok dh bincang dgn suami.. Alasan dia, sbb nk jge hati ibu dia..