jumpe org pon tak nak

Hai Semua.. Sy nak tanya. Sy sekarang tgah pregnant 7week. .cuma normal ke Pembawakan Sy ni sbb sy bual2 tetiba loya Nk muntah... Bila jln tempat ramai org sy Mula loya... Yg penting sy Xsuka jumpe org..kt rumah sy abezkn masa dalam bilik je...nk bau2 lagi la loya... LG 1 Kalau Sy duduk luar tgok TV Mula la Bdn sy rase Tak selesa... Pastu rasa nk muntah.. Rase Macam Serba salah sbb duduk rumah mertua Nnti Apa pulak yg Dia Cakap... Tapi tu la itu yg saya rasa bila sy Cuba kawal loya tu duduk luar dgn mertua Tetap jugak tak boleh makin OK terkeluar Mknan dlm perut

3 Các câu trả lời

sama la sy,, sekarang ni tengah hadap mabuk2 n duduk rumah mertua.. kekadang sy buah hal sy je,, sebab dah mabuk sangat2 😬

sama mcm saya dduk dgn mertua jgk.. mmg xsuka jmpe org.. dduk dlm blik rest jea.. smpai nk berckp dgn org pon xnk...

Explain kat mertua. InshaAllah dia paham. Saya pon ada time macam tu jugak. Ada hari2 dia. 🥰