baby demam

Hai semua, saya nk tnya mcm mana nk trunkan suhu bdn bayi yg demam.. Dah cuba basahkan bdn dgn air asam jawa.. Sama jgk.. Lg tggi ada la.. Saya tnya bg pihak org lain.. Ada cara lain tak? Suhu baby hmpir cecah 39 celcius..

1 Trả lời

Kalau baby sy demam sy bg mandi air lemon , lemon hiris2 campur dlm air mandian , sejak baby smpai umur anak 2tahun sy bgi mndi mcm tu, insyaallah kurang demam dia, yg pntg jmpa doktor dlu, bahaya klau dibiarkan

5y trước

Lemon tu kan ada vitamin