Bayi 7 bulan demam

Hi mummy..nak tnya klau anak 7bulan demam boleh kita jelum kepala bdn dia dengan air asam jawa x???#bantujawab

2 Các câu trả lời

Boleh. Pakaikan pampers je. Make sure anak stay hydrated. Pantau suhu anak every 2 hours. Kalau anak makan ubat, bagi on time. Suhu anak atas 38°C dan tak kebah, pergi klinik ya.

3t trước

Bila2 sis. Selagi demam tak kebah. Selagi tu kena jerlum. Anak saya kalau demam, waktu malam memang saya tak tidur. Tiap 2 jam mesti saya jerlum. Tambahan saya letak Kool fever kat celah/pelipat paha, ketiak, belakang leher

boleh awak.