folic acid

hai semua saya newbies lagi hehe preggy baru masuk 4 weeks .. sebelum ni memang tak pernah makan folic acid, dah preggy baru nak makan sebab kekawan suruh makan takyah tunggu bukak buku , sebab appointment saya lambat lagi ... so nak tanya boleh ke terus makan folic acid bila dah ada baby ni? tak bahaya ke pada baby? saya first pregnancy 💕

15 Các câu trả lời

folic asid 3 bulan sebelum pregnant kn mkan dah..tak APA 2 pun boleh je mkn